De Hoop Drukkerij

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

De Hoop Drukkerij is nauw verbonden met De Hoop ggz, christelijke hulpverlening in Dordrecht. De Hoop helpt op betrokken en deskundige wijze kinderen, jongeren en volwassenen met psychische problemen of verslavingsproblemen om tot herstel te komen. Naast het produceren van professioneel drukwerk bieden wij werk/stageplaatsen voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. We helpen deze mensen graag op weg mét een hoopvol toekomstperspectief. Dit alles vanzelfsprekend door grafische professionals, passie voor het vak en het product, maar bovenal ook een hart voor mensen!

De drukpers met Marco

De Drukkerij

De Hoop Drukkerij is professioneel uitgerust en kan goed concurreren met reguliere drukkerijen. Zowel op kwaliteit alsook qua prijs. Naast het werken met en begeleiden van mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt spannen onze grafische vakmensen zich in om minstens dezelfde kwaliteit te leveren die u gewend bent bij elke andere drukkerij. Een mailing, bedrijfsbrochure, een kaart, verpakking, huisstijldrukwerk of een magazine; wij hebben alles in huis om er iets moois van te maken.

De Studio

Onze studio is van de modernste software voorzien en staat graag voor u klaar om u van dienst te zijn. Dat kan zijn het grafisch correct maken van uw eigen bestanden tot het compleet ontwerpen van een huisstijl of bijvoorbeeld uw maandblad. Informeer naar de mogelijkheden, dan kunnen wij u altijd van dienst zijn met raad en daad. Iets begint vaak met een idee of gedachte en als u in een vroeg stadium ons erbij betrekt zal dat zeker een positieve uitwerking hebben op het eindresultaat.

“Of het nu gaat om opmaak van brochures, boeken, magazines, verpakkingsmateriaal, leaflets, flyers, mappen, kalenders, agenda’s, vlaggen, etc… wij staan voor u klaar met goede ideeën en kloppende resultaten!”

Provincialeweg 86
3327 KP Dordrecht
078 – 6 111 333
www.dehoopdrukkerij.nl